Zonwering voor thuis en op de zaak

Meer dan 30 jaar ervaring met de zon

Na 25 jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan in de zonwering branche is Krake Zonwering ontstaan. Deze kennis en ervaring willen wij dan ook graag met je delen. Krake Zonwering hecht aan een transparant en zorgvuldig proces. In de informatiefase gaan we met jou in gesprek, hier komen jouw wensen en onze mogelijkheden samen. Na de productkeuze volgt het traject van inmeten, bestellen en monteren.

Buitenzonwering

Bekijk al onze oplossingen
voor buitenzonwering

Binnenzonwering

Bekijk al onze oplossingen voor binnenzonwering

Maak van ieder moment jouw moment

Met de raambekleding regel je de lichtinval en privacy. Door een groot aanbod in materialen en kleur, is er voor ieder interieur wat passends. Zo zijn er rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen in verschillende stofkleuren. DUETTE® shades en plisse in transparante tot verduisterende stofdessins. Ook hout, in verschillende structuren en kleuren. Denk hierbij aan de houten jaloezieën en shutters. Wat past het beste bij jouw stijl? Wij helpen je graag met een passend advies.

Wat klanten vertellen

Krake Zonwering. Buitengewoon in Almelo.

Krake Zonwering richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook VvE’s zijn bij ons op het juiste adres. Onze zonwering is van hoge kwaliteit en duurzaamheid en is een belangrijk onderdeel van jouw woning, deze gaat jaren mee en bepaalt mede je woongenot! Alle zonweringen voor binnen en buiten worden speciaal op maat gemaakt. Ook voor moeilijke situaties is een oplossing. Bel voor een afspraak aan huis of in de showroom.

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters