Binnenzonwering

Geniet van maximaal comfort met DUETTE® shades

DUETTE® shades geven maximaal comfort aan je huis. Dit type raamdecoratie zorgt voor een perfecte verdeling van licht en een uitstekende energie-efficiëntie, ongeacht het seizoen. De unieke honingraatstructuur werkt isolerend. In de winter houd het de kou buiten en de warmte binnen en in de zomer is het precies andersom: buiten is het warm, maar in huis blijft het koel.

binnenzonwering

Wat zijn DUETTE® shades?

DUETTE® shades zijn een type zonwering die bestaan uit twee lagen stof. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot een plissé gordijn, dat bestaat uit één laag stof. Je herkent deze DUETTE® shades aan de honingraat die zich aan de zijkanten bevindt.

DUETTE® shades staan bekend om de stijlvolle, effectieve werking. Het is daarom een vorm van raamdecoratie die je steeds vaker in woningen terugziet keren.

Binnenzonwering

Waarom DUETTE® shades kopen als binnenzonwering?

Als je op zoek bent naar deze DUETTE® shades zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende DUETTE® shades bieden de volgende voordelen.

Perfecte lichtverdeling

Deze DUETTE® shades zorgen voor een perfecte lichtverdeling. Dit heeft alles te maken met de unieke vorm. Dankzij de verschillende lagen stof bepaal je zelf in hoeverre de binnenzonwering de zon doorlaat. Zo creëer je een look die perfect aansluit op je eigen wensen.

Stijlvol

Daarbij is deze DUETTE® shades bijzonder stijlvol. Het is een van de meeste stijlvolle manieren om de zonwering in huis op orde te hebben. Het gaat bij dit materiaal dan ook niet puur om de functie. De stijlvolle aspecten maken het totaalplaatje compleet.

Hou de warmte buiten

Ondanks dit alles gaat het onder de streep natuurlijk voornamelijk om het buiten houden van de warmte. En dit is iets waar de DUETTE® shades in uitblinken. De honingraatstructuur werkt namelijk zeer isolerend. In de zomer hou je de warmte buiten en in de winter hou je deze binnen.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme DUETTE® shades

Met elektrische DUETTE® shades is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je DUETTE® shades te bedienen, dan zijn elektrische DUETTE® shades zeker de moeite waard!

INTERESSE IN DUETTE® shades?

Vrijblijvend advies over DUETTE® shades op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters