Binnenzonwering

Hou ongewenst ongedierte buiten met horren

Horren zijn ideaal om muggen, vliegen en andere beestjes buitenshuis te houden en onmisbaar om je huis na een lange zomerdag te ventileren. Krake zonwering biedt passende horproducten voor alle soorten ramen en deuren. Wij hebben verschillende varianten, materialen en maten. Zo is er altijd een hor die aansluit bij jouw wensen.

binnenzonwering

Wat zijn horren?

Horren zijn een vorm van binnenzonwering met verschillende doeleinden. Zo helpen horren om je ramen en deuren te openen op warme dagen, zonder dat er beestjes naar binnen komen. Een hor kun je in een raam of in een deur plaatsen.

Binnenzonwering

Waarom horren kopen als insectenwering?

Als u op zoek bent naar een horren zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende horren bieden de volgende voordelen.

Hou ongedierte buiten

Horren hebben meerdere positieve effecten, zo houden houden ze ongedierte buiten maar hou je met de juiste hor ook vuil en pollen tegen.

Bijna overal te plaatsen

Een groot voordeel is daarnaast dat een hor bijna overal te plaatsen is. Zeker kiepramen en ramen die naar binnen toe open draaien zijn zeer geschikt om een hor in te plaatsen. Waar in huis je ook behoefte hebt aan horren; wij verzorgen het graag.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme horren

Met elektrische horren is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je horren te bedienen, dan zijn elektrische horren zeker de moeite waard!

INTERESSE IN horren?

Vrijblijvend advies over horren op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters