Binnenzonwering

Natuurlijke lichtinval met houten jaloezieën

Houten jaloezieën zorgen voor een warme, klassieke sfeer. Met deze jaloezieën kun je gemakkelijk spelen met licht. Op ieder moment van de dag kun je een mooie lichtinval creëren. De houten jaloezieën lijken op shutters maar functioneren als jaloezieën. Er is keuze uit verschillende houtsoorten, afhankelijk van je interieur.

binnenzonwering

Wat zijn houten jaloezieën?

Houten jaloezieën zijn een vorm van raambekleding die bestaat uit horizontale stroken. Dit noemen we de lamellen. Deze horizontale stroken zijn logischerwijs verkrijgbaar in verschillende formaten.

De houten jaloezieën zijn zodoende een stijlvolle methode om het effect van de zon in huis te minimaliseren. Enerzijds houden ze het licht tegen, dat men als storend kan ervaren. Anderzijds blokkeert een houten jaloezie ook de warmte van de zon.

Binnenzonwering

Waarom houten jaloezieën kopen als binnenzonwering?

Als je op zoek bent naar een houten jaloezieën zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende houten jaloezieën bieden de volgende voordelen.

Trendy uitstraling

De trendy uitstraling van houten jaloezieën als binnenzonwering is een van de belangrijkste eigenschappen. Ze creëren namelijk een rustige, natuurlijke uitstraling in huis. Bovendien passen houten jaloezieën heel goed bij menig inrichting. Zo is het een effectieve én mooie tool tegelijk om het effect van de zon te minimaliseren.

Isolerende functie

De isolerende functie van de houten jaloezieën komt daar nog bovenop. Dit is misschien wel de belangrijkste eigenschap. De houten structuur blokkeert de zon en houdt de meeste warmte buiten. En in de winter? Dan houden de houten jaloezieën de warmte juist binnen.

Simpel onderhoud

Houten jaloezieën zijn heel makkelijk schoon te houden. Af en toe met een doekje eroverheen is al voldoende om het netjes te houden. Hierdoor hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om de hygiëne op peil te houden.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme houten jaloezieën

Met elektrische houten jaloezieën is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je houten jaloezieën te bedienen, dan zijn elektrische houten jaloezieën zeker de moeite waard!

INTERESSE IN houten jaloezieën?

Vrijblijvend advies over houten jaloezieën op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters