Binnenzonwering

Regel met aluminium jaloezieën lichtinval zoals jij het wilt

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor kantoor-, woon- en slaapruimtes. Het mooiste is dat je de lichtval en privacy in eigen hand hebt. Aluminium jaloezieën werken isolerend, het zorgt namelijk dat de warmte in de zomer zo veel mogelijk buiten blijft, in de winter zorgt het er juist voor dat de aangename temperatuur niet snel ontsnapt. Aluminium jaloezieën zijn in allerlei kleuren en materialen verkrijgbaar.

binnenzonwering

Wat zijn aluminium jaloezieën?

Een aluminium jaloezie is een vorm van raambekleding, die bestaat uit een verzameling van horizontale stroken. We noemen dit de lamellen, die in verschillende breedtes verkrijgbaar zijn. Voor aluminium jaloezieën geldt dat er talloze materiaalsoorten zijn om uit te kiezen. De houten jaloezieën zijn hier een voorbeeld van.

Binnenzonwering

Waarom aluminium jaloezieën kopen als binnenzonwering?

Als je op zoek bent naar een aluminium jaloezie zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende aluminium jaloezieën bieden de volgende voordelen.

Vereist weinig onderhoud

Aluminium jaloezieën vereisen weinig onderhoud. Wanneer je af en toe een doekje over de lamellen haalt, blijven deze netjes. Daarmee heb je er nauwelijks omkijken naar, terwijl ze wel hun werk zeer goed doen.

Verkrijgbaar in talloze varianten

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Bij Krake Zonwering helpen we je graag aan binnenzonwering van het juiste formaat, de optimale kleur en het ideale materiaal. Middels een gratis adviesgesprek nemen we graag de mogelijkheden met je door.

Houd effectief zonlicht tegen

Tot slot geven aluminium jaloezieën je veel controle over de lichtinval. Je draait de lamellen gemakkelijk open en dicht, volledig naar wens. Zo hou je het zonlicht effectief tegen, terwijl je wel redelijk eenvoudig naar buiten kijkt.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme aluminium jaloezieën

Met elektrische aluminium jaloezieën is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je aluminium jaloezieën te bedienen, dan zijn elektrische jaloezieën zeker de moeite waard!

INTERESSE IN aluminium jaloezieën?

Vrijblijvend advies over aluminium jaloezieën op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters