Binnenzonwering

Perfect Fit draait makkelijk mee met jouw ramen

Deze raamdecoratie is geschikt voor een kunststof of aluminium kozijn. Deze raamdecoratie monteren wij zonder te boren of te schroeven. Wil je het raam openen, sluiten of kiepen? Dan is Perfect Fit de juiste raamdecoratie, het draait altijd mee zodat het niet klappert én is makkelijk te demonteren voor wanneer je ramen gelapt moeten worden.

binnenzonwering

Wat is Perfect Fit binnenzonwering?

Perfect Fit is een relatief nieuw systeem om raamdecoratie op te hangen. Dit werkt namelijk met speciale montagesteunen die tussen het glas en het glasrubber komen. Hierdoor werk je de binnenzonwering heel mooi weg.

Een Perfect Fit systeem is in eigenlijk alle opzichten een ideale oplossing om de warmte van de zon buiten te houden. Laten we de verschillende voordelen er even bij pakken.

Binnenzonwering

Waarom Perfect Fit kopen als binnenzonwering?

Als je op zoek bent naar een Perfect Fit zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende Perfect Fit bieden de volgende voordelen.

Perfecte afwerking

De perfecte afwerking van een Perfect Fit systeem is toch wel het grootste pluspunt. Zoals we eerder al aanstipten, is dit een visueel uiterst prettige werkwijze. De binnenzonwering past perfect in jouw raam, waardoor er een hoogwaardige uitstraling ontstaat.

Maximale wering

Op hetzelfde moment is Perfect Fit zonwering ook nog eens uiterst praktisch. De zonwering zelf zit namelijk heel kort op het raam. Hierdoor weer je de zon zo snel als mogelijk is uit huis. De meeste warmte blijft gewoon buiten.

Schroeven en boren niet nodig

Schroeven en boren in het raamkozijn is niet nodig bij deze vorm van binnenzonwering. Zodoende blijven er geen montagesporen achter en ziet echt alles er superstrak uit.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme perfect fit

Met elektrische perfect fit is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je perfect fit te bedienen, dan zijn elektrische perfect fit zeker de moeite waard!

INTERESSE IN perfect fit?

Vrijblijvend advies over Perfect Fit op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters