Binnenzonwering

Met plisségordijnen behoud jij je privacy en lichtinval

Plisségordijnen zijn elegant, sfeervol en functioneel. Ze zijn geschikt voor meerdere type ramen en eenvoudig te bedienen. Het wordt ook wel de meest veelzijdige raamdecoratie genoemd. Je kunt ervoor kiezen plisségordijnen verduisterend te maken met een verduisterende stof.

binnenzonwering

Wat zijn plisségordijnen?

Plisségordijnen zijn gemaakt van plissé stof. Dit is geplooid, waardoor dit type binnenzonwering zich opvouwt wanneer je deze helemaal opent. Hiermee werken plisségordijnen op een vrij unieke manier. De koorden lopen via kleine gaatjes direct door het stof heen. Er ontstaat zo een vrij rustgevende, hoogwaardige uitstraling.

Binnenzonwering

Waarom plisségordijnen kopen als binnenzonwering?

Als je op zoek bent naar plisségordijnen zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende plisségordijnen bieden de volgende voordelen.

Sfeervol

De sfeervolle eigenschappen van plisségordijnen kun je gewoon niet over het hoofd zien. De manier waarop deze binnenzonwering als een harmonica in elkaar valt, is simpelweg uiterst prettig om te zien. Kies een plisségordijn in een kleur die bij je interieur past en je hebt er nog lang plezier van.

Isolerende werking

Verder hebben plisségordijnen een zeer goed isolerende werking. Ze houden het zonlicht buiten op het moment dat de zon schijnt. Op de warmere dagen scheelt dit een hoop onnodige hitte. En in de winter houdt deze vorm van binnenzonwering juist de warmte binnenshuis. Zo is er sprake van een dubbel positief effect.

Makkelijke montage én onderhoud

Een laatste voordeel is het gemak qua gebruik. Zowel de montage als ook het onderhoud zijn namelijk totaal niet gecompliceerd. Zo kies je met plisségordijnen ook voor maximaal comfort.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme plisségordijnen

Met elektrische plisségordijnen is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je plisségordijnen te bedienen, dan zijn elektrische plisségordijnen zeker de moeite waard!

INTERESSE IN plisségordijnen?

Vrijblijvend advies over plisségordijnen op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters