Binnenzonwering

Met rolgordijnen haal je een echte sfeermaker in huis

De keuze voor rolgordijnen is van grote invloed op de sfeer in de ruimte waar ze hangen. De kleur moet dan ook perfect aansluiten op de omgeving. De gordijnen zijn bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, waardoor ze een echte aanwinst voor je interieur zijn. Waar hang jij binnenkort een rolgordijn op?

binnenzonwering

Wat zijn rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn een vorm van raamdecoratie die je op en af kunt rollen. Er is sprake van een buis, waaromheen het doel gerold zit. Met een rolgordijn kun je een groot aantal verschillende kanten op. Bijvoorbeeld qua kleur en materiaal.

Het doel van rolgordijnen is uiteraard om binnenvallend (zon)licht tegen te houden. Het is ideaal materiaal om warmte buiten te houden.

Binnenzonwering

Waarom rolgordijnen kopen als binnenzonwering?

Als je op zoek bent naar een rolgordijnen zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende rolgordijnen bieden de volgende voordelen.

Groot gebruiksgemak

Met rolgordijnen kies je voor een groot gebruiksgemak. Het is heel makkelijk om het gordijn op- en af te rollen. Daarmee heb je veel vrijheid om op hele specifieke momenten het zonlicht buiten te houden.

Isolerende werking

Daarnaast hebben rolgordijnen een isolerende werking. Dit komt ook van pas in de winter, wanneer je de warmte juist binnen wilt houden. En wist je dat het ook geluiddempend werkt?

Meer privacy

Tot slot heb je met rolgordijnen meer privacy. Je rolt deze namelijk zo laag of hoog af als je zelf wilt. Je maakt het moeilijker voor mensen om zomaar naar binnen te kijken en alles mee te krijgen. In die zin werkt een rolgordijn ook bevorderend met het oog op inbraakpreventie.

breng luxe en comfort in je leven

Slimme rolgordijnen

Met elektrische rolgordijnen is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening via Alexa, Google of Siri in huis hebt. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je rolgordijnen te bedienen, dan zijn elektrische rolgordijnen zeker de moeite waard!

INTERESSE IN rolgordijnen?

Vrijblijvend advies over rolgordijnen op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters