slimme Binnenzonwering

Breng luxe en comfort in je leven met slimme zonwering

Met elektrische zonwering is het mogelijk om verschillende scenario’s te programmeren, waardoor je raamdecoratie mee beweegt op het ritme van jouw dagelijkse leven. Creëer moeiteloos de ideale lichtinval of privacy voor elke situatie. Elektrische raamdecoratie bedien je eenvoudig met je telefoon, een afstandsbediening of zelfs met spraakbediening.

Binnenzonwering

Haal alles uit jouw zonwering

Wat maakt zonwering nou echt slim? Met slimme zonwering heb je geen handmatige handelingen meer nodig, want jouw raamdecoratie gaat automatisch aan het werk. Stel timers in, zodat je gordijnen bijvoorbeeld standaard om 8 uur ’s ochtends opengaan. Of gebruik scènes, waarbij de raamdecoratie sluit zodra de ‘avond’-scène wordt geactiveerd en de verlichting aangaat.

Gemakkelijke bediening

Geniet van ultiem gebruiksgemak met elektrische bediening. Open, sluit of pas de zonwering aan met een druk op de knop, waar je ook bent, via je smartphone of via spraakbediening.

Slim wonen

Laat jouw slimme binnenzonwering automatisch reageren op externe factoren zoals het tijdstip van de dag, de lichtinval en de buitentemperatuur. Zo geniet je altijd van de perfecte balans tussen natuurlijk licht en privacy.

Bespaar energie

Bespaar energie met slimme automatisering. Programmeer je zonwering om zich aan te passen aan veranderende weersomstandigheden, waardoor je niet alleen het comfort optimaliseert, maar ook energiekosten vermindert.

De verschillende binnenzonwering opties

De binnenzonwering opties bij Krake Zonwering zijn zeer divers. Zo heb je de keuze uit de volgende varianten:

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters