Buitenzonwering

Natuurlijke lichtinval met buitenjaloezieën

Zelf je hoeveelheid lichtinval bepalen? Met buitenjaloezieën heb je veel natuurlijk lichtinval en creëer je een mooie balans tussen privacy en openheid. De lamellen reflecteren zonnestralen, houden warmte tegen en houden een hoop warmte buiten. Onze buitenjaloezieën worden altijd op maat gemaakt.

Buitenzonwering

Wat zijn buitenjaloezieën?

Buitenjaloezieën hangen direct aan de buitenkant van het raam. Deze vorm van raambekleding bestaat normaal gesproken uit verschillende horizontale stroken. Dit noemen we ook wel lamellen. De lamellen reflecteren de zonnestralen, zodat deze niet in aanraking komen met het glas van het raam.

Buitenzonwering

Waarom voor buitenjaloezieën als buitenzonwering kiezen?

Als je op zoek bent naar een buitenjaloezieën zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende buitenjaloezieën bieden de volgende voordelen.

Stijlvol

In de eerste plaats zijn buitenjaloezieën zeer stijlvol, zeker wanneer je voor een van de opties van Krake Zonwering kiest. De juiste kleur en het juiste design zijn een meerwaarde voor iedere woning.

Werken zeer isolerend

Daarbij werken buitenjaloezieën uiterst isolerend. Deze vorm van zonwering is bijvoorbeeld in staat om tot wel 90% van alle warmte buiten te houden. En is het buiten juist kouder dan binnen, bijvoorbeeld in de winter? Dan is er sprake van het tegenovergestelde effect. De buitenjaloezieën houden de warmte binnen.

Geeft flexibiliteit

Met buitenjaloezieën regel je heel eenvoudig zelf hoeveel (zon)licht er binnen valt. Zodoende heb je grote vrijheid wat de lichtinval in huis betreft. Bepaal iedere dag zelf hoeveel licht en warmte er je huis mogen binnendringen.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme buitenjaloezieën

Een gemotoriseerd buitenjaloezie is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je buitenjaloezie te bedienen, dan zijn elektrische buitenjaloezieën zeker de moeite waard!

INTERESSE IN buitenjaloezieën?

Vrijblijvend advies over buitenjaloezieën op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters