Buitenzonwering

Hou ongewenst ongedierte buiten met horren

Horren zijn ideaal om muggen, vliegen en andere beestjes buitenshuis te houden en onmisbaar om je huis na een lange zomerdag te ventileren. Krake zonwering biedt passende horproducten voor alle soorten ramen en deuren. Wij hebben verschillende varianten, materialen en maten. Zo is er altijd een hor die aansluit bij jouw wensen.

Buitenzonwering

Wat zijn horren?

Horren zorgen ervoor dat je een specifieke ruimte goed kunt luchten, zonder dat er allerlei beestjes naar binnen kruipen en vliegen. Een hor kun je in een raam of in een deur plaatsen.

Bij Krake Zonwering bieden we horren aan die tegelijkertijd ook dienst doen als zonwering. Zodoende sla je pas echt twee vliegen in één klap. Enerzijds hou je de temperatuur onder controle en anderzijds heb je geen last van ongedierte.

Buitenzonwering

Waarom horren kopen als buitenzonwering?

Als je op zoek bent naar een horren zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende horren bieden de volgende voordelen.

Veel mogelijkheden

De mogelijkheden qua horren als buitenzonwering bij Krake Zonwering zijn uiterst divers. Zo kies je eenvoudig voor het juiste materiaal met de optimale afmetingen. Waar in huis je ook behoefte hebt aan horren; wij verzorgen het graag.

Uiterst efficiënt

Daarnaast zijn onze horren ook bijzonder efficiënt. Zo houden ze ongedierte, warmte, pollen en de meeste UV straling van de zon tegen. Het wordt daarmee niet alleen minder warm in huis, maar je profiteert van nog veel meer positieve effecten.

Verduisterend voor nachtrust

Van plan om horren te kopen als zonwering voor in de slaapkamer? Dan profiteer je ook nog van de verduisterende natuur van deze vorm van buitenzonwering.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme horren

Een gemotoriseerd hor is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je hor te bedienen, dan zijn elektrische horren zeker de moeite waard!

INTERESSE IN horren?

Vrijblijvend advies over horren op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters