Buitenzonwering

Creëer schaduw op je terras met knikarmschermen

De ideale oplossing voor een hete zomerdag of heerlijk voor beschutting in de avonden. Wij hebben ontelbaar veel mogelijkheden aan designs, kleuren en materialen; alles naar eigen wens! Bedienen doe je via een afstandsbediening of via de app op je smartphone of tablet.

Buitenzonwering

Wat zijn knikarmschermen?

Een terrasscherm noemen we ook wel een knikarmscherm. Dit is een scherm dat je boven je terras op kunt laten hangen. Het doet dan dienst als bescherming tegen de zon. Er ontstaat dan in één klap een grote hoeveelheid schaduw.

Buitenzonwering

Waarom knikarmschermen kopen als buitenzonwering?

Als je op zoek bent naar een knikarmschermen zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende knikarmschermen bieden de volgende voordelen.

Ze houden effectief zonlicht én warmte tegen

Knikarmschermen houden effectief zonlicht én warmte tegen. Daarmee hou je de warmte buiten en blijft je woning en terras koel. Dat scheelt het gebruiken van een airco.

Lange levensduur

Voor het creëren van meer schaduw in de tuin, kun je natuurlijk ook kiezen voor een parasol. Maar een terrasscherm is op de lange termijn veel duurzamer. Deze gaat namelijk veel langer mee door de hoge kwaliteit en de sterke constructie.

Flexibele opties

Wij bieden talloze flexibele opties op het moment dat je voor knikarmschermen als buitenzonwering kiest bij Krake Zonwering. Wij helpen je graag aan de juiste kleur, het optimale formaat en het ideale materiaal. Zo weet je er zeker van dat je nog in lengte van jaren plezier beleeft aan je buitenzonwering.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme knikarmschermen

Een gemotoriseerd knikarmscherm is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je knikarmscherm te bedienen, dan zijn elektrische knikarmschermen zeker de moeite waard!

INTERESSE IN knikarmschermen?

Vrijblijvend advies over knikarmschermen bij jouw op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters