Buitenzonwering

Hou je woning lekker koel met markiezen

Markiezen zijn een van de oudste vormen van zonwering, ze geven een klassiek en exclusieve uitstraling aan je huis. Met de fraaie ronde vormen passen markiezen perfect bij traditionele woningen, maar ook moderne huizen komen goed tot hun recht. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij zij-inval van zonlicht niet meer voorkomt.

Buitenzonwering

Wat zijn markiezen?

Markiezen zijn typische zonneschermen, die een dichte zijkant hebben. Het frame is normaal gesproken opgebouwd uit meerdere U-vormen. Door deze met scharnieren aan elkaar te verbinden, ontstaat er een sterke constructie.

Het frame en de zijkanten van een markies bekleden we met een doek. Zo krijgt de woning als geheel een compleet nieuw karakter.

Buitenzonwering

Waarom markiezen kopen als buitenzonwering?

Als je op zoek bent naar een markiezen zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende markiezen bieden de volgende voordelen.

Unieke look

Markiezen hebben een onmiskenbare, romantische uitstraling. De unieke look is absoluut stijlvol te noemen. De plaatsing van een markies zorgt in één klap voor een ware metamorfose van de buitenkant van een woning.

Combinatie met openslaande deuren

Daarbij is het goed mogelijk om een markies te combineren met openslaande deuren. Iets wat bij veel andere vormen van buitenzonwering weer een heel stuk moeilijker is. Bovendien beschermen markiezen ook nog eens tegen zonlicht van opzij.

Nauwelijks windgevoelig

Tot slot is een markies nauwelijks windgevoelig. Het is voor de wind heel lastig om eronder te komen. Zodoende is het een vrij veilige optie, die ook bij hardere wind jouw woning beschermt tegen zon- en lichtinval.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme markiezen

Een gemotoriseerd markies is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je markies te bedienen, dan zijn elektrische markiezen zeker de moeite waard!

INTERESSE IN markiezen?

Vrijblijvend advies over markiezen op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters