Buitenzonwering

Hou de zon, tocht, geluid én inbrekers buiten met rolluiken

Rolluiken combineren maximaal comfort met optimale bescherming tegen weer en wind. Ze bieden niet alleen veiligheid en privacy, maar hebben ook een isolerende functie. In de zomer is een rolluik ideaal om warmte tegen te houden, maar in de winter voorkomt het tocht en dient het als extra isolatie.

Buitenzonwering

Wat zijn rolluiken?

Een rolluik is een zonwering bestaande uit lamellen, doorgaans geplaatst aan de buitenzijde van ramen. Het luik is eenvoudig op te rollen, zowel handmatig als elektrisch. In de zomer is een rolluik perfect om warmte buiten te houden, terwijl het in de winter tocht voorkomt en extra isolatie biedt. Kortom, een rolluik is niet alleen effectief als zonwering, maar heeft ook diverse voordelen het hele jaar door.

Buitenzonwering

Waarom rolluiken kopen als buitenzonwering?

Als u op zoek bent naar een rolluiken zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende rolluiken bieden de volgende voordelen.

Beveiliging

Rolluiken fungeren als fysieke barrière tegen inbraken en vandalisme. Ze zijn moeilijker te forceren dan reguliere ramen en deuren, waardoor ze een extra beveiligingslaag bieden.

Zonwering en verduistering

Rolluiken kunnen volledig worden gesloten om de ruimte te verduisteren, wat handig is voor een goede nachtrust of het blokkeren van zonlicht tijdens middagdutjes.

Bescherming tegen weer en wind

Rolluiken beschermen tegen harde wind, hagel en andere weersomstandigheden, ze verminderen tevens geluidsoverlast van buiten, waardoor een rustigere en comfortabelere binnenomgeving ontstaat.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme rolluiken

Een gemotoriseerd rolluik is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je rolluik te bedienen, dan zijn elektrische rolluiken zeker de moeite waard!

INTERESSE IN rolluiken?

Vrijblijvend advies over rolluiken op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters