Buitenzonwering

Hou je woning lekker koel met screens

Vlak hangende screens zorgen voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Ideaal voor de hete zomerdagen. Een screen geeft een gevoel van privacy terwijl je gewoon naar buiten kunt kijken. Onze screens hebben een zonlicht filtering van 85%! Krake Zonwering heeft ruime keuze uit diverse modellen en kleuren.

Buitenzonwering

Wat zijn screens?

Screens staan erom bekend dat ze het zonlicht en de bijbehorende warmte op een optimale manier filteren. Zodoende ervaar je minder overlast van de warmte in bijvoorbeeld de zomer.

Deze verticale zonfilters plaats je direct aan de buitenkant van het raam. Hierdoor vormen ze dus een ‘filter’, nog voordat het zonlicht in aanraking komt met de ramen zelf. Deze screens zijn flexibel. Je laat ze voor de ramen zakken op de moment dat het echt nodig is.

Buitenzonwering

Waarom screens kopen als buitenzonwering?

Als je op zoek bent naar een screens zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende screens bieden de volgende voordelen.

Strak design

Het strakke design van een screen is een groot pluspunt. De stijlvolle afwerking ziet er echt uit als een upgrade van de woning. Zeker wanneer je het qua kleur mooi laat aansluiten op het uiterlijk van de rest van je huis.

Voorkomen schittering

Een ander belangrijk voordeel van screens als buitenzonwering is dat het schittering van de zon voorkomt binnenin jouw huis. Denk aan de schitteringen op een laptop of televisiescherm. Met screens ben je in huis altijd in staat om volledig te ontspannen.

Overal te plaatsen

Screens zijn makkelijk en overal te plaatsen. Bijna ieder raam is wel geschikt voor deze vorm van buitenzonwering. Bij Krake Zonwering vertellen we je dan ook graag meer over de mogelijkheden.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme screens

Een gemotoriseerd screen is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je screen te bedienen, dan zijn elektrische screens zeker de moeite waard!

INTERESSE IN screens?

Vrijblijvend advies over screens op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters