slimme Buitenzonwering

Breng luxe en comfort in je leven met slimme zonwering

Gemotoriseerde zonwering is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met een door Somfy aangedreven elektrische zonwering haal je het maximale uit jouw zonwering, in elk seizoen van het jaar. Met een druk op de knop of zelfs automatisch, rolt de op afstand bediende zonwering in en uit wanneer jij dat wil.

Buitenzonwering

Haal alles uit jouw zonwering

Geniet van ultiem comfort en optimale controle over de sfeer in jouw ruimte met onze geautomatiseerde systemen van Somfy TaHoma®. Met slechts een druk op de knop, via je smartphone, afstandsbediening, of spraakbediening regel je moeiteloos de zonwering. Of je nu thuis bent of onderweg, met onze moderne technologie, heb je altijd de macht om jouw buitenomgeving aan te passen aan jouw wensen.

Gemakkelijke bediening

Geniet van ultiem gebruiksgemak met elektrische bediening. Open, sluit of pas de zonwering aan met een druk op de knop, waar je ook bent, via je smartphone of afstandsbediening.

Slimme integratie

Maak gebruik van het slimme Somfy TaHoma®. Integreer je zonwering met andere slimme apparaten en pas deze aan via apps, spraakopdrachten of geautomatiseerde schema’s.

Bespaar energie

Door gebruik te maken van slimme sensoren, kun je jouw zonwering automatisch laten reageren op veranderende weersomstandigheden zoals de intensiteit van de zon. Zo kunnen bijvoorbeeld rolluiken en jaloezieën automatisch open of dicht gaan om warmte binnen of juist buiten te houden. Daardoor hoef je minder gebruik te maken van installaties die je woning koelen of verwarmen.

De verschillende buitenzonwering opties

De buitenzonwering opties bij Krake Zonwering zijn zeer divers. Zo heb je de keuze uit de volgende varianten:

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters