Buitenzonwering

Houd de zon buiten met uitvalschermen

Invallend licht thuis of in je bedrijfspand kan zorgen voor irritante reflecties op bijvoorbeeld je display. Onze uitvalschermen zijn ideaal tegen binnenvallend zonlicht voor je woning of bedrijfspand. Ze zijn zeer stevig en windvast. Onze uitvalschermen zijn erg eenvoudig te bedienen, zowel handmatig als elektrisch.

Buitenzonwering

Wat zijn uitvalschermen?

Uitvalschermen doen denken aan het traditionele zonnescherm. Met deze vorm van buitenzonwering hou je de zon buiten tegen. Ruim voordat de zonnestralen met het glas van je ramen in aanraking komen.

Bij uitvalschermen zit het doel om een rol heen gewikkeld. Dankzij de gekantelde houding voorkomt het doek dat het zonlicht in staat is om naar binnen te schijnen.

Buitenzonwering

Waarom uitvalschermen kopen als buitenzonwering?

Als je op zoek bent naar een uitvalscherm zit je bij Krake Zonwering goed. Onze verschillende uitvalschermen bieden de volgende voordelen.

Overal te monteren

Een van de fijne eigenschappen van een uitvalscherm is dat deze vrijwel overal te monteren is. Bijvoorbeeld aan een gevel of juist op het kozijn, dat biedt veel mogelijkheden en zorgt er voor dat de buitenzonwering in en rond jouw huis volledig op orde is.

Uitzicht blijft behouden

Met een uitvalscherm blijft je uitzicht volledig behouden. Een uitvalscherm heeft over het algemeen namelijk een kleine ‘uitval’, dit komt gemiddeld genomen neer op zo’n halve meter raamhoogte. Daarmee blijft het uitzicht naar buiten toe altijd goed behouden.

Werkt ook bij laagstaande zon

Wist je dat uitvalschermen ook werken bij een laagstaande zon? Denk aan een zonnige dag in de winter. De scherpe hoek waarin de armen staan maken het mogelijk om altijd effectief de zon te blokkeren.

Somfy Tahoma® brengt luxe en comfort in je leven

Slimme uitvalschermen

Een gemotoriseerd uitvalscherm is de eerste stap om het leven thuis comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de geavanceerde technologie van Somfy TaHoma® kun je je volledige zonwering op afstand regelen via je smartphone en/of tablet. De Tahoma is compatibel met bijna 300 soorten huishoudelijke producten en kan tevens bediend worden met spraakbediening via Alexa, Google of Siri. Ben jij op zoek naar een gemakkelijkere, veiligere en duurzamere manier om je uitvalscherm te bedienen, dan zijn elektrische uitvalschermen zeker de moeite waard!

INTERESSE IN uitvalschermen?

Vrijblijvend advies over uitvalschermen op locatie?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met alle kleurstalen en materiaalstalen en helpen je graag verder.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters