Service en onderhoud voor jouw zonwering

Door de diverse weersomstandigheden in Nederland hebben jouw buitenzonwering veel te verduren. Regen, wind en felle zon vragen heel wat van deze producten en met regelmatig onderhoud houd je dit alles langer in goede staat, voorkom je storingen en verleng je de levensduur.

Waarom kiezen voor Krake Zonwering

Om jouw zonwering, goed te onderhouden, is periodieke controle door een specialist erg belangrijk. Wij beschikken over goed opgeleide en bekwame medewerkers die dit uit kunnen voeren. Afhankelijk van jouw eigen wensen kan dat bijvoorbeeld ieder jaar of om het jaar plaatsvinden.

Onderhoud

Het is aan te raden om tweemaal per jaar alle bewegende onderdelen van de zonwering te smeren. Dit geldt o.a. voor screens, knikarmschermen, uitvalschermen en plisséhordeuren. Ook de afstellingen dienen gecontroleerd te worden om te zorgen dat alles goed sluit of opgetrokken wordt in de omkasting. Op deze manier kunnen eventuele defecten tijdig worden opgemerkt voordat er verdere schade ontstaat.

Reiniging

Net zo belangrijk voor het behoud van je zonwering is regelmatig reinigen. Het is bekend dat zonweringdoeken en markiezen hun kleur langer behouden wanneer ze regelmatig laat reinigen.

Winteropslag

Om je markiezen in goede staat te houden, is het aan te raden om ze in de winter binnen op te slaan. In het najaar verwijderen we je markiezen en hangen we ze in het voorjaar weer terug. Tijdens de winteropslag kunnen we reparaties uitvoeren aan de markiezen en de doeken professioneel reinigen. Door deze diensten te combineren, bespaar je kosten!

INTERESSE IN service of onderhoud?

Vrijblijvend advies over onderhoud van jouw zonwering?

Kun je wel wat advies gebruiken over zonwering en onze mogelijkheden? Wij komen graag bij jou thuis met advies en denken graag met je mee.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

© 2024 Krake Zonwering   |    privacyverklaring    |    website: Bureau Peters